Articol Cupa Scorpion editia a VI – a in Sport Revolution

Cupa-Scorpion-WKF-685x320

Sâmbătă, 7 decembrie, în incinta liceului Mircea Eliade din Bucureşti, a avut loc „Cupa Scorpion” la karate WKF. Competiţia a fost organizată de Clubul Sportiv Scorpion, cu sprijinul Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti şi al Federaţiei Române de Karate.

La  „Cupa Scorpion” au participat copii, minicadeţi şi juniori, fete şi băieţi. Cluburile prezente la eveniment şi-au testat, astfel, sportivii pentru viitoarele competiţii naţionale şi internaţionale.

Cu ocazia „Cupei Scorpion”, în sală au fost prezenţi Octavian Budică, consilier pe probleme de arte marţiale în Ministerul Tineretului şi Sportului şi Cătălin Dumitru, consilier pe probleme de tineret în MTS şi antrenor în cadrul Clubului Sportiv Scorpion.

Chemat la eveniment în calitate de susţinător al artelor marţiale, aşa cum s-a remarcat în perioada în care a fost director general al revistei „Sport Revolution”, Octavian Budică a fost premiat pentru ajutorul acordat în special karate-ului.

„La invitaţia prietenului meu Cătălin Dumitru, am fost prezent la această competiţie bine organizată, făcându-mi plăcere să văd o sală plină şi o emulaţie în jurul frumosului fenomen numit karate”, a declarat Octavian Budică.

Veţi putea afla mai multe informaţii despre Cupa Scorpion în primul număr de  anul viitor al revistei „Sport Revolution”. De asemenea, echipa noastră vă va pune la dispoziţie, în curând, pe pagina de Facebook, o galerie foto de la acest eveniment.

http://www.sportrevolution.ro/tinerele-sperante-ale-karate-ului-romanesc-s-au-intalnit-la-cupa-scorpion/